Bint Beef

FRA-BER 6FOR1 750ML

Kodi: FB75268
Referenc 1 Referenc 2

6 PRODUKTET NË 1: PASTRON, RRIGJALLËN DHE MBRON LËKURËN, Pëlhurat DHE SIPËRFAQET E FORTA.

6for1 është i vetmi produkt që kryen gjashtë veprime të gjitha në një: pastron ambientet e brendshme dhe të jashtme, i ringjall ato pa lënë shenja yndyre, siguron mbrojtje nga rrezet UVA, largon pluhurin, njollat nga pëlhurat dhe lë një aromë të qëndrueshme. Mund të përdoret në pëlhura, plastike dhe sipërfaqe të forta.